Almeerse Topsporthal blijft thuisbasis handbalinterlands

Almeerse Topsporthal blijft thuisbasis handbalinterlands

Estavana Polman, Tess Wester en Nycke Groot. Liefhebbers van het Nederlands dameshandbalteam komen goed aan hun trekken in Almere. De komende jaren worden grote handbalevenementen in ons land opnieuw gehouden in Topsportcentrum Almere. Dat geldt overigens ook voor het herenteam.

Het Nederlands Handbal Verbond en de gemeente Almere hebben hun samenwerking met drie jaar verlengd, maakten zij onlangs bekend. Handbalinterlands zullen daardoor met regelmaat in Almere gespeeld worden. De afgelopen tijd was de Topsporthal regelmatig uitverkocht wanneer de handbalsters er speelden.


Wethouder Renè Peeters van Sport is content met de verlenging. ,,Handbal is een sport die de afgelopen jaren onder grote belangstelling is komen te staan bij het grote publiek door de successen van het Nederlands damesteam. Al vanaf 2007 zijn we trouwe partners van elkaar. Vele mooie evenementen hebben al plaats gevonden in het Topsportcentrum. Dit jaar bestaat het Topsportcentrum 10 jaar. Het is mooi om in dit jubileum jaar de relatie met het Nederlands Handbal Verbond te onderstrepen.”

Leave a Reply

Close