Genomineerden ‘Onderneming van het Jaar 2015’ bekend

Voiceworks, Piramide Groep en Borgh zijn genomineerd voor ‘Onderneming van het Jaar 2015’. Zij maken kans op een cheque van 5.000 euro, te besteden aan een maatschappelijk doel dat met Almere te maken heeft.

De prijs, die op zaterdag 2 januari 2016 tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Almere en de Vereniging Bedrijfskring Almere wordt uitgereikt, is de hoogste onderscheiding voor het lokale bedrijfsleven in Almere. De Almeerse bedrijven zijn door een jury van vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, onder voorzitterschap van wethouder Mark Pol van Economische Ontwikkeling, gekozen. Criteria zijn onder meer het zien en benutten van marktkansen, de bedrijfsresultaten en betrokkenheid met de stad.

Voiceworks bedenkt, ontwikkelt en levert innovatieve communicatiemiddelen voor de zakelijke markt. Piramide Groep is IT-dienstverlener en softwareleverancier en richt zich op het optimaal laten functioneren van de complete IT-infrastructuur. Borgh is gespecialiseerd in bevestigingstechnieken voor de bouw en industrie.

De prijswinnaar van de onderneming van het jaar 2015 ontvangt een cheque van 5.000 euro, te besteden aan een maatschappelijk doel dat met Almere te maken heeft. Bovendien is de winnaar automatisch genomineerd voor de Flevopenning, de provinciale versie van Onderneming van het Jaar.

Leave a Reply

Close