Yfke Sturm, topmodel uit de polderklei

Yfke Sturm, topmodel uit de polderklei

Yfke Sturm mag zich zonder twijfel tot één van de mooiste vrouwen van Almere rekenen. Het voormalig topmodel werd op 19 november 1981 geboren in Almere, maar woont tegenwoordig afwisselend in Londen, Utrecht en Amsterdam-Zuid.

De blondine groeide ook op in Almere, waar ze in haar jeugd veel aan turnen deed. Als vijftien jarige wordt ze tijdens haar bijbaantje bij de Hema opgemerkt door een scout van het Nederlandse filiaal van modellenbureau Elite. Haar besluit om mee te doen aan de modellenzoektocht Elite Model Look in 1997 legt haar geen windeieren. Ze wint niet alleen de nationale schoonheidscompetitie, maar schrijft ook de internationale editie op haar naam. Vanaf dat moment is Yfke Sturm een begrip in de mode- en modellenwereld. ,,Als je vanaf je zestiende het leven van een model leidt, op jezelf woont en de wereld over reist, dan ben je snel volwassen”, zegt ze in een interview met De Telegraaf.

Liefdesleven
Sturm was tussen 2007 tot en met 2010 getrouwd met makelaar Imad Izemrane. In totaal was het stel acht jaar samen: op 7 juli 2007 gaven ze elkaar het ja-woord op Ibiza. ,,Wij waren ruim zeven jaar bij elkaar en op een gegeven moment waren we klaar”, vertelde ze Grazia. Inmiddels heeft Sturm sinds 2014 een relatie met de Britse zakenman Giles Coren. Met hem kreeg ze op 24 juli 2015 een zoon, die ze Alexander noemden.

Jetski ongeluk
In september 2015 werd Nederland opgeschrikt dat Sturm in coma zou zijn geraakt na een ongeluk met en jetski. De beeldschone blondine zou zijn overvaren en een schedelbasisfractuur en een aantal gebroken ruggenwervels hebben. Gevreesd werd voor haar leven. Gelukkig bleek ze relatief snel te herstellen. Over het ongeluk vertelde ze Metro: ,,Ik ben in coma gehouden en ze wisten niet hoe ik eruit zou komen. Die jetski kwam tegen mijn hoofd op de plek waar in je hersenen de spraak en het geheugen worden geregeld. Ik heb veel geluk gehad.”

Een foto die door yfkesturm is geplaatst op

Een foto die door yfkesturm is geplaatst op

Leave a Reply

Close